Casal de la gent gran

LOGOTIP

Presentem el nostre logotip dissenyat i confeccionat pels nens de cicle mitjà i cicle superior l’escola del Far D’Empordà. Aquest logotip va ser escollit després de meditar-ho molt, ja que tots els logotips eren genials. Des del casal es dona les gràcies a tots els nens i nenes i felicita a tots aquests grans artistes.

El logotip escollit representa una mà jugant a cartes i hi veien representades les figures de la silueta de l’església del Far, una bossa i unes ulleres de la gent gran, un grup de persones que van al casal i la gorra i el bastó també de la gent gran. Al canell hi veiem un rellotge que representa el pas del temps per la gent gran del poble.

Tenim doncs a partir d’ara l’emblema que representarà al nostre casal.


ACTIVITATS 2020 DEL CASAL

  • Divendres 6 de març farem la calçotada. Per informació i apuntar-vos també us heu de dirigir al casal.
  • Sessió de perruqueria i manicura el dia 25 de febrer.
  • Comença la gimnàstica el dia 9 de març.
  • Tallers de memòria a partir del 18 de març.
  • Continuen les classes de català cada dilluns a la tarda. Tot un curs escolar.
  • Cada dimarts tarda taller de manualitats.

FESTA DE LA GENT GRAN 2019 CELEBRADA EL 12 DE MAIG DE 2019


FESTA DE LA GENT GRAN, 13 DE MAIG DE 2018

Aquest passat 13 de maig de 2018 hem celebrat la festa de la gent gran. Aquest any ha estat una celebració molt especial, ja que hem commemorat els 40 anys de la primera festa de la gent gran que es va dur a terme el 25 de juny del 1978. Aquesta primera festa va estar organitzada pel grup de joves d’aquell temps i en un principi no es va celebrar cada any consecutivament sent una mica més tard que ja es va instaurar com a tradició anual.

En aquesta jornada vam reviure algunes tradicions de les primeres festes com va ser l’acompanyament dels nens a la gent gran a missa, un diploma en homenatge a tota la gent gran i una gran orquestra que va amenitzar tota la diada. Vam gaudir a l’àpat d’una taula parada de festa major on volem destacar el detall molt treballat per posar els coberts i els tovallons que van fer les senyores del casal de la gent gran. La copa i el got estava gravat amb el motiu de la celebració dels 40 anys i va ser un regal per tota la gent assistent.

Volem tornar a felicitar a tota la gent gran del poble i agrair a tothom qui ha fet possible i fa possible totes aquestes celebracions.

Vam viure realment una gran jornada carregada de moltes sorpreses i emocions.